středa 5. října 2016

Jak málo stačí k dětské radosti...

Máme za sebou bezva víkend s partou. Myslím si, že jsme si ho báječně užili a to jsme neděli nic moc zvláštního a velkolepého. Nasmála jsem se zas na dlouho dopředu. A k tomu všemu stačily úplné maličkosti. Takové dětské radosti. Jako společně připravovat nejlepší bramboráky a k snídani vafle. Nebo si dělat neustále srandu z toho, že nám neteče voda. Vyrazit na výlet. A ztratit se. A ztratit se navzájem. A volat na sebe v zalesněné stráni jako Hujerovi. Objevit nejvyšší bod kopce. Radostně se na něm fotit a pak zjistit, že to byl jeden z těch "nounejmových"menších kopců v okolí. Zkoušet jak kope elektrický ohradník.
A jak kope když se všichni drží.
Objevit a probádat díru s poklopem. Nechat slabší jedince projít mokřinou. "Zakopnout" o houbu. Házet po sobě šiškama. Zajít si na oběd do nové luxusnější restaurace a zjistit, že to není nic extra a navíc v zajímavé teplotě. Okusit křenovici na omluvenou. Zahrát si člověče nezlob se a provokovat se navzájem. Až z toho někdo rozhází všechny figurky. Dát si teplou lázeňskou oplatku. Skákat po dlaždicové zvonkohře. Plašit holuby. Povídat si. A smát se. Prostě pohoda. Jo jasně, jako na skoro každé dospělácké akci dopomohl atmosféře alkohol, ale i já, která byla totálně na suchu, jsem se bavila. Dost. A Róza, jakožto jediný nedospělý jedinec, taky. Asi opravdu platí, že když jsou spokojení rodiče, je spokojené i miminko :-) Už se těším na další akci. Povedlo se to!

2 komentáře:

  1. Se tu řehtám jen z toho popisu :-D Když se to takhle povede, tak to jsou nejlepší zážitky :-) Vypadáte krásně na fotkách :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) povedlo, povedlo, myslím, že z hlášek a situací tohoto dvoudeňáku budem těžit ještě hodně dlouho :D

      Vymazat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)