sobota 1. listopadu 2014

Movember

Tak a zas je tu listopad a s ním i knírkovské šílenství. Tak se na něj pojďme podívat zblízka ;) Ačkoliv to celé vypadá jako sranda akce, má to hlubší smysl a tím je změna smýšlení o mužském zdraví. Jde o to pobavit se a ještě udělat něco dobrého. To že má chlap v dnešní době knírek vzbudí pozornost a ta by měla být přesměrována k šíření informací a podpoře komunikace k danému tématu, či k získání finanční podpory. Tato finanční podpora není na kosmetické produkty k pěstování knírku, ale na projekty, které souvisí s mužským zdravím, například osvěta, podpora rodin a pacientů s rakovinou, výzkumy apod.
Takové to pravé oficiální šílenství je zaštítěno charitativní organizací Movember. A proto, aby se k nim nějaký ten muž chtěl přidat musí splnit pár podmínek.
1. Změň tvář mužského světa a přihlaš se na movember.
2. 1.listopadu s čistě oholenou tváří začni pěstovat knír po dobu 30 dnů.
3. Gentlemani nepodvádí. Žádné plnovousy, žádné bradky a falešné kníry.
4. Využijte moc kníru a pomozte iniciovat diskusi o problematice zdraví mužů a získat finanční prostředky pro boj s rakovinou prostaty a varlat.
5. Za všech okolností se MO BRO musí chovat jako opravdový gentleman.
A ani ženy nemusejí zoufat a nejen ty kterým knírek roste taky), mohou se stát MO SISTA, která si knírek nelepí, ale podporuje svého MO BRA, popřípadě MO TÝM (třeba v práci) a angažuje se v osvětě.
A kdo si nechce hrát na propagátora, nebo se prostě stydí a chce se stejně zapojit, může poslat finanční příspěvek zde.
Jo a jestli se chcete pro svou chloubu mustr - inspirujte se zde :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář, vážím si vašeho času :-)